top of page

NIEUW: Inloophuis en plantenasiel

Bijgewerkt op: 24 aug. 2021Ook jij bent welkom bij ons!


Niemand met psychische klachten zou zich alleen moeten voelen! Daarom organiseren wij een wekelijks inloophuis op onze vestiging in Zeist. Elke woensdagochtend staan de deuren van ons atelier open voor iedereen met psychische klachten uit deze regio. Heb jij behoefte aan een kop koffie/thee? Een praatje met gelijkgestemden die begrijpen waar je doorheen gaat? Of wil je gezellig creatief bezig zijn met anderen? Kom dan naar ons inloophuis!


Eenzaamheid, onbegrip en lange wachttijden voor therapie. We kennen het allemaal. We hebben het zelf ervaren of zien het bij mensen in onze directe omgeving. Waar ons programma zich vooral richt op na therapie zagen we al een poos de behoefte aan een plek voor meer. Wanneer je lang op de wachtlijst staat voor therapie en je wel behoefte hebt aan een luisterend oor. Als je eenzaam bent en niet weet je hoe je mensen moet ontmoeten. Als je graag gelijkgestemden ontmoet. Dan ben je dus vanaf volgende week bij ons aan het juiste adres.


Vind je het spannend om alleen te komen, je bent meer dan welkom om iemand mee te nemen.

PLANTENASIEL


Plantjes, wij zijn er gek op! Maar soms heb je ineens teveel planten. Of een plant wil het niet zo goed doen. Misschien ga je wel verhuizen en moet je opruimen. Plantjes weggooien zou zo zonde zijn. Bij ons kamerplantenasiel in Zeist ben je aan het juiste adres. We adopteren kamerplanten. Lappen ze op waar nodig en geven ze een nieuw huisje. ​ Wil je een plant doneren? Dat kan op werkdagen in de krat die bij onze ingang staat. ​ Wil je plantjes komen halen dan ben je elke woensdagochtend welkom in ons atelier tussen 9.30 tot 12.00 uur. ​ Maximaal 4 planten (afhankelijk van aanbod). Zelf een tas of doos meenemen. Geen garantie, maar wel gratis plantjes. ​


Ons adres is Huis ter Heideweg 10, 3705LZ Zeist


Wil je naar aanleiding van ons blog contact met ons opnemen vul dan ons contactformulier in.
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page