top of page

Creatieve inspiratie op Instagram

Bijgewerkt op: 24 aug. 2021

Creativiteit is een belangrijk onderdeel van het programma van Huis van Herstel. We doen inspiratie bij elkaar op maar ook natuurlijk op social media. Vandaag delen we een aantal Instagram feeds die een echte inspiratiebron zijn voor ons.
Een heerlijke feed is die van Chloe Wilson. Zij tekent bloemen en blaadjes en maakt echte fijn en rustige art.


Als je net hiermee begint is dit een account waarbij je inspiratie op kan doen en kan oefenen met tekenen.


En dan gaan we een stapje verder. Deze dame gebruikt allerlei kleuren voor haar tekeningen. En eigenlijk zijn het simpele streepjes die ze zet. Tuurlijk alles is recht en hetzelfde, maar begin simpel en probeer het gewoon. Het hoeft niet perfect te zijn, maar je zult zien met al die verschillende kleuren dat het een vrolijke boel word en je lekker ontspant.Deze vorm van art is de favoriet van mijzelf. Heerlijke vlakken maken en zo lekker spelen met aquarelverf. En daarna opleuken met mooie tekeningen. Dit account is superleuk om te volgen en inspiratie op te doen. Probeer het eens en speel lekker met water en verf.

Dit account is een must om te volgen als je net als ons van zentangle houd. Zentangle is een kunstvormen tegelijk een meditatievorm. Hoe ingewikkeld Zentangles ook lijken, zij zijn eenvoudig te tekenen met simpele, herhalende lijnen. Op die manier is het mogelijk om met ontspannen aandacht prachtige abstracte kunst te creëren. Probeer het maar eens. Wij zijn fan!
Er is natuurlijk veel meer te vinden op Instagram en ook op Pinterest. Maar we hopen je hiermee weer een duwtje in de rug te hebben gegeven om creatief bezig te gaan. En tuurlijk met de wat duurdere materialen kun je mooier en duurzamer werken, maar om te starten kan je prima allerlei benodigdheden shoppen bij de Action. Dus ook al je geen ruime portemonnee hebt, wees gerust. Shop wat aquarel, papier en pennen bij de action en je kan prachtige kunstwerken maken.


Heel veel plezier en tag ons gerust op social media in je kunstwerken. Dan delen we die vol trots!


Liefs ons


Wil je naar aanleiding van ons blog contact met ons opnemen vul dan ons contactformulier in.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page