top of page

Cirkel van Invloed

Bijgewerkt op: 24 aug. 2021


Een van de masterclasses die wij geven tijdens ons programma gaat over de cirkel van invloed. De cirkel van invloed is de cirkel om jou heen waar alles in valt waar jij direct invloed op hebt. De cirkel van betrokkenheid is de cirkel die om de cirkel van invloed valt. Hierin valt alles en iedereen waar jij betrokken bij bent maar niet direct invloed op hebt.


Als je ziek bent word je cirkel van invloed en je cirkel van betrokkenheid vaak kleiner. Werk valt weg, sociale contacten worden minder en je hebt al je energie en aandacht voor jezelf nodig.


Wat eerst in je cirkel van invloed viel kan nu in je cirkel van betrokkenheid vallen. En wat in je cirkel van betrokkenheid viel kan nu wel helemaal niet in je cirkel voorkomen. Om in je herstel je cirkels weer te laten groeien moet je beginnen aan de binnenkant van de cirkels. Bij JEZELF!


Door eerst te werken aan hetgeen waar je op dat moment invloed op hebt, komt er steeds meer waar je weer invloed op gaat hebben. Je cirkel van invloed groeit dan weer. Veel mensen gaan zich in herstel juist focussen op hun cirkel van betrokkenheid. Wat de mensen en situaties om je heen zijn. Maar door dat te doen groeit je cirkel van betrokkenheid maar word de cirkel van invloed kleiner. En heb je daadwerkelijk minder invloed op jezelf en je leven. Als je werkt en focust op jezelf zal je invloed groeien en kun je daadwerkelijk een verschil maken in je leven.


Wil je samen met ons werken aan deze cirkel van invloed en zelf de regie terugpakken over jouw leven vul dan ons contactformulier in. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page