top of page

Herstel, herstellen, dagbesteding, hulp na therapie, ggz, psychische klachten, mentale klachten, hulp bij psychische klachten, burn-out, depressie, ptss, verslaving, psycholoog, psychiater, utrecht, zeist, limburg, maastricht, wijk bij duurstede, bunnik, odijk, austerlitz, amersfoort, soest, elsloo, arnhem, SGGZ BGGZ, huisarts, zelfregie, programma, traject, begeleiding, wmo, ambulante zorg, pgb, zorg, hulp, help, depressief, verslaafd, cvs, overspannen

HvH_icoon_HartRoze.png

Kwetsbaar Krachtig

IW telefoon site online pro.jpg

Zelfbeeld

tekenen.jpg

Zelfvertouwen

Marloes site.jpg

Zelfredzaamheid

Onzekerheid, een laag zelfbeeld, schaamte, eenzaamheid. Het zijn allemaal problemen waar veel jongeren mee kampen in de huidige maatschappij. Het zijn ook dingen die zeker in combinatie met elkaar kunnen leiden tot psychische klachten. Daarom hebben wij een speciaal programma ontwikkeld voor jongvolwassenen (16-21 jaar)

In het programma ''Kwetsbaar Krachtig'' komen gelijkgestemde jongeren 12 weken lang elke week 1 keer online bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomst leren de jongeren met elkaar delen waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen en welke dingen zij als ''moeilijk'' ervaren. Onze unieke methodiek combineert ontspanning oefeningen met creativiteit en lotgenotencontact. Door hierbij in te spelen op de behoefte van deze doelgroep ontstaat er een veilige maar ook gezellige sfeer waarin de jongeren zich welkom voelen. Het programma zorgt ervoor dat jongeren zelf bewust worden van hun gedachten en gedrag maar ook leren wat zij zelf kunnen doen om te zorgen dat zij zich uitspreken en goed voor zichzelf zorgen. Ze leren hun behoeften en emoties te verwoorden en gaan daardoor na dit programma beter toegerust de toekomst in. Mobiele telefoons en social media zijn een belangrijk thema in dit programma. Zo gaan we in op de invloed van social media in ons dagelijks leven en gaan we in gesprek over wat de uitwerking hiervan is in ons brein. We leren de jongeren bewuster omgaan met de sociale kanalen die zij gebruiken zodat zij zelf beter in staat zijn om gezonde keuzes voor zichzelf te maken.

Wil je meer weten over dit programma? Onze deur staat altijd open om vrijblijvend kennis te maken. Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Dit programma start online op woensdag 6 juli van 19:00-21:00!

HvH_icoon_HartGeel.png
KK.jpg
KK1.jpg
bottom of page