top of page

Herstel, herstellen, dagbesteding, hulp na therapie, ggz, psychische klachten, mentale klachten, hulp bij psychische klachten, burn-out, depressie, ptss, verslaving, psycholoog, psychiater, utrecht, zeist, limburg, maastricht, wijk bij duurstede, bunnik, odijk, austerlitz, amersfoort, soest, elsloo, arnhem, SGGZ BGGZ, huisarts, zelfregie, programma, traject, begeleiding, wmo, ambulante zorg, pgb, zorg, hulp, help, depressief, verslaafd, cvs, overspannen

HvH_icoon_HartRoze.png

 Herstel Kan Wel

Meditatie nanoes.jpg

Meditatie

zentangle site.jpg

Creatief

Steungroep

Gelijkgestemden

Werkboek vertrouwen site.jpg

Methodiek

Het programma Herstel Kan Wel is het unieke basisprogramma bij Huis van Herstel. Dit programma is voor jou als je therapie hebt gehad en (bijna) klaar bent, in het verleden therapie hebt gehad maar opnieuw klachten ervaart, aan het re-integreren bent, maar vooral als je klaar bent om met kleine stapjes te gaan werken aan een mooie toekomst waarin zelfregie centraal staat.

arnhem site.jpg
890013_f76950d41bbc4a33be766574aa2775a8~mv2.jpg

Herstel Kan Wel betekent voor ons niet dat wij geloven dat iedereen ook daadwerkelijk ''geneest'' van psychische klachten. Wel geloven wij dat het voor iedereen met psychische klachten belangrijk is om te leren hoe een leven in/ tijdens herstel er voor jou uitziet. Dat is dan ook precies waar dit programma over gaat. Regie over jouw leven! 

Wil jij weten of dit programma bij jou past? Wil je een keer in ons atelier komen kennismaken? Onze deur staat altijd open om vrijblijvend kennis te komen maken. Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op om een afspraak in te plannen. Kijk op de pagina van een vestiging bij jou in de buurt wanneer dit programma weer van start gaat.

Het programma duurt 12 weken en je volgt het programma online op je eigen tempo. Je hebt na aanschaf van het programma onbeperkt toegang dus je kunt de lessen zo vaak terug kijken als je wilt.

bottom of page