HvH_icoon_golfGRoen.png

NLdoet

11 en 12 maart 2022

Op 11 en 12 maart 2022 is het weer tijd voor NLdoet. Op de website van www.nldoet.nl kan je lezen wat dit precies inhoudt en welke initiatieven er in het hele land zijn. Ook Huis van Herstel doet dit jaar mee aan NLdoet! Om meer naamsbekendheid te krijgen willen we dit jaar vragen of er mensen zijn die ons een dag willen helpen met flyeren in de woonplaatsen waar wij gevestigd zijn. Op deze manier hopen wij dat steeds meer mensen ons weten te vinden. Help jij mee? Hieronder kan je oer vestiging zien wat de bedoeling is op deze dagen en hoe je je kan aanmelden.

Zeist:

Op zaterdag 12 maart gaan we in Zeist flyeren. We zoeken vrijwilligers die van 12:00-16:00 beschikbaar willen zijn die dag om ons een handje te helpen. We willen je vragen om om 12:00 uur aanwezig te zijn op de Torbeckelaan 5 in Zeist bij ons atelier. We lunchen dan met alle vrijwilligers en dan krijgen jullie informatie over de organisatie en welke wijk/straten je/jullie mogen lopen die dag. Om 16:00 uur verzamelen we weer bij het atelier om gezellig met een kop koffie/thee en wat lekkers de dag af te sluiten. Aanmelden voor deze dag kan hier: 

Zevenaar:

Op zaterdag 12 maart gaan we in Zevenaar flyeren. We zoeken vrijwilligers die van 12:00-16:00 beschikbaar willen zijn die dag om ons een handje te helpen. We willen je vragen om om 12:00 uur aanwezig te zijn op de Didamsestraat 33 in Zevenaar bij ons atelier. We lunchen dan met alle vrijwilligers en dan krijgen jullie informatie over de organisatie en welke wijk/straten je/jullie mogen lopen die dag. Om 16:00 uur verzamelen we weer bij het atelier om gezellig met een kop koffie/thee en wat lekkers de dag af te sluiten. Aanmelden voor deze dag kan hier: 

Elsloo:

Op zaterdag 12 maart gaan we in Elsloo/Stein flyeren. We zoeken vrijwilligers die van 12:00-16:00 beschikbaar willen zijn die dag om ons een handje te helpen. We willen je vragen om om 12:00 uur aanwezig te zijn op het adres: Businesspark Stein 107B Elsloo, bij ons atelier. We lunchen dan met alle vrijwilligers en dan krijgen jullie informatie over de organisatie en welke wijk/straten je/jullie mogen lopen die dag. Om 16:00 uur verzamelen we weer bij het atelier om gezellig met een kop koffie/thee en wat lekkers de dag af te sluiten. Aanmelden voor deze dag kan hier: