Herstel, herstellen, dagbesteding, hulp na therapie, ggz, psychische klachten, mentale klachten, hulp bij psychische klachten, burn-out, depressie, ptss, verslaving, psycholoog, psychiater, utrecht, zeist, limburg, maastricht, wijk bij duurstede, bunnik, odijk, austerlitz, amersfoort, soest, elsloo, arnhem, SGGZ BGGZ, huisarts, zelfregie, programma, traject, begeleiding, wmo, ambulante zorg, pgb, zorg, hulp, help, depressief, verslaafd, cvs, overspannen

HvH_icoon_poortGeel.png

 Herstel Kan Wel

Meditatie nanoes.jpg

Meditatie

zentangle site.jpg

Creatief

Steungroep

Gelijkgestemden

Werkboek vertrouwen site.jpg

Methodiek

Het programma Herstel Kan Wel is het unieke basisprogramma bij Huis van Herstel. Dit programma is op elke vestiging te volgen en tevens ook in een Online groep! Het is is voor iedereen die te maken heeft met psychische klachten. Dit programma is voor jou als je therapie hebt gehad en (bijna) klaar bent, in het verleden therapie hebt gehad maar opnieuw klachten ervaart, aan het re-integreren bent, maar vooral als je klaar bent om met kleine stapjes te gaan werken aan een mooie toekomst waarin zelfregie centraal staat.

Wij snappen echt heel goed hoe het is om vast te lopen in het leven en dat ook in je herstel je die ondersteuning nodig hebt om in beweging te komen. Ons programma wordt gecoacht door ervaringsdeskundigen die jou het gevoel geven niet alleen te staan. Wij bieden je een veilige plek waar je onder begeleiding mag werken aan duurzaam herstellen, jezelf beter leren kennen en bovenal zelf de regie leren pakken zodat jij je leven kan inrichten op een manier die bij jou past. Je bent niet alleen! Er zijn zoveel mensen die vastlopen en met de juiste hulp ben je zo weer in beweging. Op eigen kracht, op jouw manier, op een manier die bij jou past.

Wij gebruiken meditatie en creativiteit om meer rust en ontspanning voor jou te creeeren en helpen je dit te integreren in jouw leven. Onze methodiek helpt je thuis te komen bij jezelf en die regie te pakken en doordat je samen komt met gelijkgestemden voel je de verbinding en minder alleen.

HvH_icoon_golfGeel.png

Wil jij weten of dit programma bij jou past? Wil je een keer in ons atelier komen kennismaken? Onze deur staat altijd open om vrijblijvend kennis te komen maken. Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op om een afspraak in te plannen. Kijk op de pagina van een vestiging bij jou in de buurt wanneer dit programma weer van start gaat.

Het programma duurt 12 weken waarbij deelnemers 1 dag per week van 09:30 uur tot 14:00 uur naar het atelier toekomen. 

arnhem site.jpg
890013_f76950d41bbc4a33be766574aa2775a8~mv2.jpg

Herstel Kan Wel betekent voor ons niet dat wij geloven dat iedereen ook daadwerkelijk ''geneest'' van psychische klachten. Wel geloven wij dat het voor iedereen met psychische klachten belangrijk is om te leren hoe een leven in/ tijdens herstel er voor jou uitziet. Dat is dan ook precies waar dit programma over gaat. Regie over jouw leven!