HvH_icoon_HartGeel.png

Founders

Ivanka van de Wardt

Algemeen Directeur

DSC_7035.jpg

Ivanka kreeg het HELLP syndroom na haar bevalling in 2018 en ging door een heftige periode. Door de traumatische ervaringen in het ziekenhuis ontwikkelde zij PTSS. Toen Ivanka met een psycholoog aan haar trauma had gewerkt kwam zij erachter dat in beweging komen als je aan het herstellen bent niet zo makkelijk is. De stap van herstel terug naar de maatschappij voelde voor haar erg groot. Samen met Marloes ontwikkelde zij een programma om mensen te helpen herstellen en om mensen te leren zelf de regie te pakken in dit proces. Hierdoor kunnen mensen op een veilige en rustige manier terug te keren in de maatschappij.

Ivanka is binnen Huis van Herstel algemeen directeur en werkt vooral achter de schermen aan de programma's, Ivanka is actief op het gebied van netwerken, fondsenwerven en het contact met werkgevers en bedrijven. Ook verzorgt Ivanka trainingen en lezingen binnen bedrijven voor meer mentale kracht op de werkvloer.

Ivanka is een echte verbinder en is altijd bezig om het netwerk van Huis van Herstel te vergroten.

Ivanka is spreekster op het gebied van persoonlijk leiderschap bij

psychische klachten en het inzetten van meditatie en

creatieve activiteiten bij het herstellen hiervan.

Marloes Klok-Krabshuis

Operationeel Directeur

DSC_7063.jpg

Toen Marloes na de geboorte van haar dochter Guusje een zware depressie kreeg kwam ze erachter dat zij hier haar hele volwassen leven al mee worstelt. Na haar eigen herstel wilde zij niks liever dan mensen met psychische klachten een veilige plek bieden om in rust aan herstel te kunnen werken. Een plek waarbij ze met gelijkgestemden kon samen komen en leren om zelf de regie te pakken in hun leven.

Dat idee groeide samen met Ivanka uit tot Huis van Herstel.

 

Als Operationeel Directeur geeft ze leiding aan alle vrijwilligers binnen de organisatie en heeft ze de leiding over de dagelijkse activiteiten binnen de vestiging in Zeist. Daarnaast coacht Marloes  en spreekt zij als ervaringsdeskundige recht vanuit haar hart. Door haar ervaringen en kennis weet Marloes als geen ander hoe ze de praktische tips en tools kan vertalen naar gevoel. Marloes heeft de expertise om dingen die te groot aanvoelen, in kleine stukjes overzichtelijker te maken, waardoor de deelnemers die zij coacht altijd vooruit komen.

Marloes is spreekster op het gebied van depressie en expert in het inzetten van meditatie, ontspanning en creatieve activiteiten om te herstellen van psychische klachten.

Hvh_icoon_poortGeel_oranje.png