top of page
HvH_icoon_HartRoze.png

Founders

Ivanka van de Wardt

Ivanka Founder.jpg

Ivanka kreeg het HELLP syndroom na haar bevalling in 2018 en ging door een heftige periode. Door de traumatische ervaringen in het ziekenhuis ontwikkelde zij PTSS. Toen Ivanka met een psycholoog aan haar trauma had gewerkt kwam zij erachter dat in beweging komen als je aan het herstellen bent niet zo makkelijk is. De stap van herstel terug naar de maatschappij voelde groot. Samen met Marloes ontwikkelde zij een programma om mensen te helpen herstellen en om mensen te leren zelf de regie te pakken in dit proces. Hierdoor kunnen mensen op een veilige en rustige manier terug te keren in de maatschappij.

Ivanka is binnen Huis van Herstel algemeen directeur en werkt vooral achter de schermen aan de programma's, zij leidt nieuwe coaches op en Ivanka is actief op het gebied van netwerken, fondsenwerven en het contact met werkgevers en bedrijven. Ook verzorgt Ivanka trainingen en lezingen binnen bedrijven voor meer mentale kracht op de werkvloer.

Ivanka is een echte verbinder en is altijd bezig om het netwerk van Huis van Herstel te vergroten.

Marloes Klok-Krabshuis

Marloes portret site.jpg

Toen Marloes na de geboorte van haar dochter Guusje een zware depressie kreeg kwam ze erachter dat zij hier haar hele volwassen leven al mee worstelt. Na haar eigen herstel wilde zij niks liever dan mensen met psychische klachten een veilige plek bieden om in rust aan herstel te kunnen werken. Een plek waarbij ze met gelijkgestemden kon samen komen en leren om zelf de regie te pakken in hun leven.

Dat idee groeide samen met Ivanka uit tot Huis van Herstel.

 

Na bijna drie jaar heeft Marloes de keuze gemaakt om op dit moment niet actief betrokken te zijn bij de dagelijkse werkzaamheden van Huis van Herstel. 

Marloes blijft altijd in het hart van de stichting en wij bedanken haar voor alles wat zij voor Huis van Herstel en alle deelnemers heeft gedaan de afgelopen jaren.

Hvh_icoon_poortGeel_oranje.png
bottom of page