za 20 nov. | Zeist

ZEIST - Workshop Ge-Stipt (ochtend)

Tijdens een workshop Ge-Stipt maakt u zelf een kunstwerkje op porselein. Dit kunstwerkje neemt u na de workshop meteen mee naar huis.
Registratie is afgesloten
ZEIST - Workshop Ge-Stipt (ochtend)

Tijd en locatie

20 nov. 10:00 – 12:30
Zeist, Huis ter Heideweg 10, 3705 LZ Zeist, Nederland

Over het evenement

In de workshop leert u alle tips en trics om uw nieuwe hobby zelfstandig uit te kunnen voeren. Bij deze workshop zit het gebruik van alle materialen inbegrepen! Een basis workshop duurt 2,5 uur. In deze workshop krijg je extra keuze, gewoon stippen op ronde borden. Maar in deze workshop kun je ook een botanisch wandbord maken. Een uniek item voor aan de wand! Kerst en Sint horen ook tot de mogelijkheden.

Dat wil zeggen: - Gebruik van allerlei kleuren verf - Stip gereedschap en sjablonen - Servies: ruime keus uit meerdere soorten vlakke bordjes/schoteltjes. - Koffie/thee en iets lekkers inbegrepen Deze workshop kan iets uitlopen houd er rekening mee

Deelname aan deze Workshop is mogelijk vanaf 12 jaar. Graag horen we van tevoren of we rekening kunnen houden met mensen met speciale wensen/behoeften zodat we daarmee rekening kunnen houden. (Bijvoorbeeld een deelnemer in een rolstoel of iemand die slechthorend is).

Stippen is een Feestje. Dit is een uitnodiging om naar mijn workshop porseleinstippen te komen! In deze workshop leert Brechtje Bubeck jou alles over stippen. Stippen is ontspannend. Ik leer je gebruik maken van allerlei sjablonen, kleuren en ondergronden. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een rugzak vol kennen, een prachtig hand- Ge-Stipt bordje en jouw wellicht nieuwe hobby! Tijdens de tot in de puntjes verzorgde workshop met koffie thee en iets lekkers, die meestal koud worden omdat je zo heerlijk aan het stippen bent! Ik kijk er naar uit om jouw te ontmoeten tijdens mijn workshop 

Liefs Brechtje

https://www.ge-stipt.nl/

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Zeist workshop stippen ochtend
    €47.50
    €47.50
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement