za 20 nov. | Zeist

ZEIST - Jij in woord en beeld.

Hoe gaat het met je? Waar bevind jij je op je levensreis? Wat heeft het leven je tot nu toe gebracht en waar ga je naar toe? Soms heb je behoefte aan een pas op de plaats, een moment van bezinning. Een moment om in beeld te brengen wat was, wat is en wat nog gaat komen. Ticketlink in onderste tekst
Tickets zijn niet te koop
ZEIST - Jij in woord en beeld.

Tijd en locatie

20 nov. 14:00 – 16:00
Zeist, Huis ter Heideweg 10, 3705 LZ Zeist, Nederland

Over het evenement

In woord en beeld wie jij bent

Tijdens deze workshop kijken we schrijvend naar hoe het leven op dit moment voor jou is en maken we op een creatieve manier ruimte voor wat er mag ontstaan. Behalve pen en papier (een schrift of notitieboek met een minimale afmeting van A5 en een los vel A4 of A3 karton) heb je ook wat tijdschriften op uit te scheuren en lijm nodig.

Voor wie

Jij bent nieuwsgierig naar wat het leven voor je in petto heeft. Je weet dat het niet altijd rozegeur en maneschijn is en dat is ok. Je blijft rustig ademhalen en hebt vertrouwen dat er altijd weer een moment komt waarop het weer beter gaat. Deze tussenfases gebruik je om tot rust te komen, terug te kijken op waar je vandaan komt en de tijd te nemen om je koers vanaf hier te bepalen.

Kosten en aanmelding

De kosten voor deze workshop online zijn €35,-. Aanmelden voor deze workshop kan via www.kijkpost.nl

Deel dit evenement