za 18 sep. | Zoom event

Online Schrijfworkshop

Kom en ervaar het effect van de inspirerende schrijfmethode van creatief dagboekschrijven. Door korte speelse schrijfoefeningen leer je luisteren naar je pen en waarnemen met de ogen van je hart. Ervaring met (dagboek)schrijven is niet nodig. De workshop duurt 2 uur en kost €25,-.
Registratie is afgesloten
Online Schrijfworkshop

Tijd en locatie

18 sep. 2021 14:00 – 16:00 CEST
Zoom event

Over het evenement

Wil je makkelijker leren schrijven? Je dagboek eens op een andere manier vullen? Zou je graag een blog willen starten? Wil je uitgebreide brieven schrijven of leuke teksten bij je social media posts voegen? Kom dan naar deze online schrijfworkshop

In deze workshop gaat het er niet om of je weet waar de d-tjes en t-tjes moeten staan. Elke tekst die je leest in de krant, op een blog of op social media is begonnen met een idee. Dat is wat we tijdens de Schrijverij doen: inspiratie opdoen. Ervaring heb je dus niet nodig. Je maakt kennis met verschillende creatieve vormen van schrijven waardoor je zult merken dat er woorden blijven komen zolang je je pen in beweging houdt. Mijn inspiratie haal ik uit mijn ervaring met dagboekschrijven, bloggen, (bullet)journaling, innerlijk pelgrimeren en (internationale) correspondenties en snailmail.

Wat heb je nodig:

Je eigen schrijfblok of notitieboek, een fijne pen en een plek waar je ongestoord kunt schrijven. Een laptop, tablet of PC met internetverbinding.

Deze workshop duurt 2 uur en word gegeven door Esther van www.kijkpost.nl

Aan het einde van de workshop ontvangt iedere deelnemer een waardebon ter waarde van € 15 voor de basiscursus “Luisteren naar je pen”©

Dit is de kans om zelf ervaring op te doen met de kracht van creatief dagboekschrijven. Eén ding is zeker: de workshop zal je inspireren én verrassen!

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Online schrijfworkshop
    €25
    €25
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement